Sted: Sydbank Arena, Israels Pl. 3, 5200 Odense V

Tid: kl. 17:30

Tema: HÅNDBOLD I VERDENSKLASSE

Hyggelig aften med adrenalinen i højsæde.
Lasse Honoré bød velkommen og var vært med et glas bobler, mens han berettede om udviklingen og de kommende sæsoners mål for Odense Håndbold. Herefter blev taget med på rundvisning af sportsdirektør Trine Nielsen, hun gav os et godt indblik i hvad det kræver for at kan begå sig i den professionelle håndbold verden.
Efter rundvisningen blev vi bespist i VIP området med lækkert mad og vine.
Kl. 20:00 gik Odense Håndbold på banen for at sende Viborg hjem uden point.
1. halvleg blev en nervøs affære med mange fejl fra Odense Håndbold og de gik også til pause bagud med 12 – 16. Odense Håndbold startede desværre også meget nervøs op i 2. halvleg og de vågnede først rigtig op midt i 2. halvleg, men så stod der også Odense Håndbold på resten af kampen. Ved stillingen 16 – 21, scorede Odense Håndbol 6 gange i træk uden mål i mod sig, så lige pludselig var stillingen 22 – 21. Kampen endte med sikker sejr til Odense Håndbold på 29 – 26 og 2 dejlige point til Odense Håndbold.
Tak for en hyggelig og intens aften til Odense Håndbold og til 13 fremmødte Gildebrødre.