TORSKEMÅLTID PÅ GAMMELDAWS MANÉR
Vores traditionsrige menu:
–FORRETTEN–
Består af kold kogt torsk der er saltet “dagen før”, vandet ud, kogt og
afkølet på dagen. Skindet skal aftages i varm tilstand.
Den kolde torsk anrettes på fad og står på bordene fra start, ligesom
følgende tilbehør:
Flæsketerninger i eget fedt, Hakkede hårdkogte æg, Hakkede rødbeder,
Revet peberrod, Rørt fiskesennep og Citronbåde.
HUSK at drikke masser af bajersk øl (ALBANI) og brændevin……
Vi skal jo tænke på væskebalancen.
–HOVEDRETTEN–
Består af varm kogt torsk og bowser der fadserveres.
Hertil følgende tilbehør der bliver placeret rundt på bordene.
Masser af hvide kartofler, Smørsovs, Flæsketerninger i eget fedt,
Hakkede hårdkogte æg, Hakkede rødbeder, Revet peberrod,
Rigeligt med sennepssovs, Rørt fiskesennep og Citronbåde.
HUSK masser af bajersk øl (ALBANI) og brændevin.
–DESSERTEN–
Består af Stærk ost anrettet med sky og fedt på groft brød.
–NATMADEN–
Består af kogt Stegt medister og Varm kartoffelsalat samt sennep.
Galleri
TRADITION
Fyens Torskelaug af 2000’s
traditionsrige Torskemåltid,
som på behøring vis skal være
med til at hylde Torsken for
den dejlige spise den er.
Vigtigst er selvfølgelig,
at vi i respekt for Torsken
og dens vante omgivelser
sørger for at den får rigeligt
med væske at svømme rundt i.
Skål i bajersk øl & brændevin.
Øl leverandør:
Vores Laugs Brygger
Anders Coisbo
Undercover Brewing
samt
Albani